9/17/09

KEBE LABANEYA

Same recpie with ,kouseh labanye(stuffed courgettes with yoghurt ) i have the courgettes pics next yet the same way to cook the labneya for almost many other dishes

I used ready made kebe several times , yet this time i made the kebe myself i will put u th erecepie in another pic of kebe(kubeiba) with ghanam meat

added by Marwa El Odessi

لكل كيلو لبن نخلط على البارد كوب ماء مدوبين فيه 2 م\ك نشاء وفص ثوم مدقوق وعليه 3 قطرات خل ابيض وبيضة خفوقة وملح. مع اللبن ثم نضعهم على النار ونحرك بملعقة خشبية لحد ما يغلو وهكذا بيصير عنا اللبن جاهز لكل الطبخات يعني للكبة بلبن وشاكرية يعني لبن أمو والشيشبرك this infor is for you loo ! i know you will call nowto ask lol

بدق الثوم مع النعنع ونضيفهم فوق الطبخة

No comments:

Post a Comment

Thanks for your time and reaction!!!