Same recpie with ,kouseh labanye(stuffed courgettes with yoghurt ) i have the courgettes pics next yet the same way to cook the labneya for almost many other dishes
I used ready made kebe several times , yet this time i made the kebe myself i will put u th erecepie in another pic of kebe(kubeiba) with ghanam meat
added by Marwa El Odessi
لكل كيلو لبن نخلط على البارد كوب ماء مدوبين فيه 2 م\ك نشاء وفص ثوم مدقوق وعليه 3 قطرات خل ابيض وبيضة خفوقة وملح. مع اللبن ثم نضعهم على النار ونحرك بملعقة خشبية لحد ما يغلو وهكذا بيصير عنا اللبن جاهز لكل الطبخات يعني للكبة بلبن وشاكرية يعني لبن أمو والشيشبرك this infor is for you loo ! i know you will call nowto ask lol
بدق الثوم مع النعنع ونضيفهم فوق الطبخة
Halal Substitutes for Alcohol in Baking
-
There are some really wonderful pastry and baking dishes found in French,
Italian, Latin, Asian and American cuisine that call for alcohol and
liquors, s...
9 months ago
No comments:
Post a Comment
Thanks for your time and reaction!!!